Wat zeggen klanten over onze software?

Adweaver van WeaveIT doet wat het moet doen: Smartschooldata met een AD syncen. De service is snel, goed en persoonlijk. Er wordt steevast rekening gehouden met specifieke wensen van de school.  We winnen dankzij het gebruik van ADweaver niet alleen tijd maar mogelijke fouten tussen Smartschool en AD worden tot nul herleid. 

Steven De Coster Immaculata Secundair

ADweaver is een must in IT. Het automatisch up to date houden van de AD door de koppeling met Smartschool is een zegen voor elke admin.
De ondersteuning is ook perfect. Wensen en vragen worden met de glimlach opgelost!

Peter Kenis KS Diest

Wij gebruiken ‘ADweaver’ en zijn zeer tevreden over dit product! We moeten ons geen zorgen meer maken over onze AD, die is steeds up-to-date nadat een user in Smartschool geplaatst wordt. Ook worden we elke dag op de hoogte gebracht via een log-file in het berichtensysteem van Smartschool. ADweaver is een aanrader om aan te schaffen.

Lieve Eelen Sint Dimpna Geel

Samen met de koppeling tussen informat en Smartschool is WeaveIT de droom van elke AD admin. Nieuwe users, klaswijzigingen enz… alles automatisch. Gedaan met exports, scripting en manueel werk in de AD. Het begin van het schooljaar loopt hierdoor echt een heel pak vlotter en alles is sneller up-to-date.

Yves Croux Handelsschool Hasselt

Ik ben erg enthousiast over de werking van MWeaver, dit vergemakkelijkt o.a. het bezorgen van vervangroosters aan leerkrachten aanzienlijk.

Stefan Scheltjens githo nijlen

Wij gebruiken ADweaver op onze scholengemeenschap Kogeka en de tool werkt perfect! De synchronisatie van gebruikers en groepen vanuit Smartschool is volledig in sync. Dit bespaart mij als ICT-coördinator veel tijd.

Rob Smaers Sint Maria Geel

Alle gebruikers automatisch laten aanmaken … het is een luxe 😉

Lieven Carlier SIGO