Wat zeggen klanten over onze software?

Het op maat gemaakte rapportensysteem voor onze school is een zegen. Heel eenvoudig te gebruiken voor alle leerkrachten, terwijl er op de achtergrond complexe bewerkingen gebeuren. Na een druk op de knop krijgen we alle informatie die we nodig hebben om vlot te kunnen delibereren. 
Ik ben ook heel enthousiast over ‘de manier waarop’ we hebben samengewerkt; altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken en een enorm inleefvermogen zodat mogelijke problemen -waar ik zelf op voorhand niet aan gedacht had- al opgelost werden voordat ze zich voordeden.
Samantha Silkens HAST - HBO5 Verpleegkunde

WeaveIT ontwikkelde voor onze scholengroep “een ADWeaver op maat” die 3 smartschoolplatformen synchroniseert met 1 AD en GSuite. Daarnaast bouwden ze ook een “paswoordresettool” die personeel en leerlingen de mogelijkheid biedt om paswoorden te resetten via SMS. Ondanks de complexe situatie bezorgde WeaveIT ons een stabiele, betrouwbare tool die perfect aan onze verwachting voldoet. Dat, in combinatie met de uitmuntende support, maakt van WeaveIT een bedrijf waar we in de toekomst zeker nog mee zullen samenwerken.

Dirk Tielens ICT-Cluster Leopoldsburg-Tessenderlo

Adweaver van WeaveIT doet wat het moet doen: Smartschooldata met een AD syncen. De service is snel, goed en persoonlijk. Er wordt steevast rekening gehouden met specifieke wensen van de school.  We winnen dankzij het gebruik van ADweaver niet alleen tijd maar mogelijke fouten tussen Smartschool en AD worden tot nul herleid. 

Steven De Coster Immaculata Secundair

ADweaver is een must in IT. Het automatisch up to date houden van de AD door de koppeling met Smartschool is een zegen voor elke admin.
De ondersteuning is ook perfect. Wensen en vragen worden met de glimlach opgelost!

Peter Kenis KS Diest

Wij gebruiken ‘ADweaver’ en zijn zeer tevreden over dit product! We moeten ons geen zorgen meer maken over onze AD, die is steeds up-to-date nadat een user in Smartschool geplaatst wordt. Ook worden we elke dag op de hoogte gebracht via een log-file in het berichtensysteem van Smartschool. ADweaver is een aanrader om aan te schaffen.

Lieve Eelen Sint Dimpna Geel

Samen met de koppeling tussen informat en Smartschool is WeaveIT de droom van elke AD admin. Nieuwe users, klaswijzigingen enz… alles automatisch. Gedaan met exports, scripting en manueel werk in de AD. Het begin van het schooljaar loopt hierdoor echt een heel pak vlotter en alles is sneller up-to-date.

Yves Croux Handelsschool Hasselt

Ik ben erg enthousiast over de werking van MWeaver, dit vergemakkelijkt o.a. het bezorgen van vervangroosters aan leerkrachten aanzienlijk.

Stefan Scheltjens githo nijlen

Wij gebruiken ADweaver op onze scholengemeenschap Kogeka en de tool werkt perfect! De synchronisatie van gebruikers en groepen vanuit Smartschool is volledig in sync. Dit bespaart mij als ICT-coördinator veel tijd.

Rob Smaers Sint Maria Geel

Alle gebruikers automatisch laten aanmaken … het is een luxe 😉

Lieven Carlier SIGO